U bent hier: NieuwegeinseGolfClub.nlPrivacy

Privacy

Op de website van de Nieuwegeinse Golfclub worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. De Nieuwegeinse Golfclub gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

De privacy beleid van de Nieuwegeinse Golfclub omvat echter veel meer dan hoe wij omgaan met de gegevens die via de website worden verzameld..

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) hebben we een nieuw Privacy Beleid Document opgesteld. In dit document beschrijven wij het beleid dat zoals dat door de Nieuwegeinse Golfclub in het kader van deze nieuwe wetgeving zal worden uitgevoerd. In dit document geven we heldere en transparante informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Klik op de link hieronder om het document te opnenen.

Privacy Beleid Nieuwegeinse Golfclub

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat.