U bent hier: NieuwegeinseGolfClub.nlNieuws

Nieuwjaarsreceptie druk bezocht
07-01-2018


De traditionele nieuwjaarsreceptie op de eerste zaterdag van het jaar werd ook nu weer druk bezocht. Zo'n 125 leden waren naar het clubhuis gekomen om elkaar het beste voor het nieuwe jaar toe te wensen en gezamenlijk een toost uit te brengen op 2018. In de traditionele nieuwjaars toespraak keek voorzitter Dick Kievit met enige tevredenheid terug op 2017. Voor het eerst sinds vijf jaar is er weer sprake van een groeiend ledenaantal. Voor 2018 is hij ook gematigd optimistisch maar hij benadrukte ook dat we ons nog steeds niet rijk kunnen rekenen en dat er nog een hoop moet gebeuren. "Maar er wordt hard gewerkt om onze vereniging weer gezond te maken". En dat alle aanwezige leden lid zijn gebleven (en ook de niet aanwezige leden)  helpt daar aanzienljk bij. Een speciaal woord van dank werd gericht tot Piet Mackaaij. Piet is dagelijks op de baan aanwezig om alles op facilitair gebied te regelen en waar nodig ook op andere gebieden bij te springen. 

Aan het slot van de nieuwjaarsrede werden de prijzen voor golfster en golfer van het jaar weer uitgereikt (vorig jaar was dat niet gebeurd). Genomineerd waren bij de dames: Angelique Mackaay, Eva Prijs en Marieke Helgers. Bij de heren: Erik Jan Visser, Dick Bosschaart en Allard Schoonhoven. Winnaars van deze eretitels werden Marieke Helgers en Allard Schoonhoven.  

Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes bleef het daarna tot ruim na 19.00 uur nog onrustig in het clubhuis.

Foto's van deze gezellige bijeenkomst zijn hier te vinden.

Nieuwjaarsreceptie en sluiting clubhuis tijdens de feestdagen
14-12-2018

Op zaterdag 5 januari wordt de traditionele Nieuwjaarsreceptie gehouden in ons clubhuis. Bekijk hier ook de openings- en sluitings-tijden van het clubhuis en het golfcomplex tijdens de feestdagen.   Lees meer

David Mathieu nieuwe golfprofessional
06-07-2018

Maak kennis met David Mathieu via een gratis individuele kennismakingsles   Lees meer