Er is een gezellig clubhuis bij de Nieuwegeinse Golfclub

Daar kun je terecht voor een drankje voor en na het rondje dat je gespeeld hebt al dan niet voorzien van een zoete of hartige lekkernij. Maar ook voor de lunch of een stevige maaltijd als je daar behoefte aan hebt. Zomers kan je op het terras zitten van waar je kunt zien hoe anderen het doen op hole 9 met op de achtergrond het schitterende kasteel Heemstede.

Marcel van Bergeijk en zijn team staan voor je klaar als je op bezoek komt in het clubhuis.

Er is een vaste lunchmenu en avondmenu kaart. Maar ook zijn er dagelijks wisselende (soms heel verrassende) gerechten buiten de kaart verkrijgbaar. Zo kan het zo maar gebeuren dat er kalfslever met spek en uien of een heuse Schweinehaxe gegeten kan worden.

9&Dine arrangement (Nine&Dine)
Voor greenfeespelers is er het 9 & Dine arrangement. Oftewel 9 holes golfen en daarna de lunch of het 9&dine gerecht samen voor maar €42,00. Dit arrangement kan bij de caddiemaster besteld worden als je je aanmeldt voor het golfen.

9&Dinefor2 arrangement
Greenfeespelers die met zijn tweeën na 16.30 starten kunnen samen 9 holes spelen voor € 32,- en daarna genieten van de 9&Dine schotel. Ook die kost € 32,- voor twee personen. Op zaterdag en zondag kun je dit arrangement al boeken vanaf 15.00 uur.

Vergaderen
Ook voor een zakelijke bijeenkomst of vergadering kan je terecht in het clubhuis. Er zijn twee vergaderzalen die voorzien zijn van een beamer en scherm. Reserveren van de vergaderzalen kan door te bellen met onderstaand nummer.

Openingstijden

Clubhuis dagelijks geopend vanaf 08.30 uur.
Keuken dagelijks geopend vanaf 12:00 uur. 
Van 1 november tot 1 april op maandagavond gesloten.

Contactgegevens

Heemsteedseweg 32a
3992 LS Houten
Tel: 030 - 63 69 232

E-mail:

In en om het clubhuis