Gratis kennismakingslessen

De eerste stap om kennis te maken met golf is de gratis kennismakingsles. Maandelijks worden er een of meerdere van deze gratis kennismakingslessen georganiseerd voor mensen die eens willen kijken of ze golfen leuk vinden. Tijdens de kennismakingsles worden 2 golftechnieken (swing en putten) behandeld. Zo heb je een eerste indruk van de golfsport. Zo'n les duurt anderhalf uur. Er wordt altijd begonnen om 14.00 uur

Agenda Kennismakingslessen 2019

6 oktober David Mathieu
12 oktober   Abdel Tamayazou
  13 oktober David Mathieu

Op zaterdag 16 maart  wordt de eerst volgende gratis kennismakingsles gegeven.

Voor een ordelijk verloop is het nodig dat je je van te voren aanmeldt voor de kennismakingsles. Als je op de volgende link klikt krijg je een aanmeldingsformulier te zien. Vul dat in om je aan te melden.

Aanmelden gratis kennismakingsles

Na het invullen en verzenden van het formulier sturen we je een bevestiging van je deelname. Enkele dagen voor de kennismakinglessen krijg je verdere details.
Als je met meerdere personen komt dan kun je de gegevens van die andere persoenen op het formulier invullen.

Komt zaterdag of zondag je niet uit? Dan kijken we graag samen met je naar een ander passend moment. Neem daarvoor contact op met de receptie in het clubhuis.

Haal binnen 16 weken handicap 54!

Voor de beginnende golfer heeft de Nieuwegeinse Golf Academie een uitgekiend lespakket waarmee je in 16 weken echt leert golfen. Na 16 weken heb je het niveau van handicap 54 (vergelijkbaar met het vroegere GVB) en mag je zelfstandig spelen op iedere golfbaan. Het lespakket dekt de stappen 1 en 2 uit het 9-Stappenplan van de NGF.

Het lespakket bestaat uit de volgende onderdelen:

• 8 lesuren in groepsverband (5-8 personen)
  • 1 x Par-3 baanles  van 2 uur
  • 1 x  baanles op de wedstrijdbaan van 2 uur
  • 1 theorie-examen + avond
  • 3 maanden speelrecht Par-3 baan
  • 1 maand speelrecht 9 holes grote baan (bij behalen van hcp 54)
  • Gratis materiaalgebruik tijdens de lessen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Een ballensleutel met daarop een tegoed aan ballen van 50,-
  • Onbeperkt gebruik van alle oefenfaciliteiten

Dit hele lespakket kost € 320,- dus maar € 80 per maand!

Lessen in groepsverband
De lessen worden gegeven in groepsverband. Een groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 8 personen. In totaal wordt er tijdens de cursus 12 uur lesgegeven door een van de ervaren golfpro's van de Golf Academie. Daarnaast worden er ruime mogelijkheden geboden om te oefenen op de oefenfaciliteiten en de  beide banen van de Nieuwegeinse Golfclub. Na 6 weken krijg je het speelrecht op de Par-3 baan. En vanaf week 13 mag je op de grote baan spelen gedurende de daluren. Deelnemers aan de cursus krijgen gedurende de cursus persoonlijke begeleiding van ervaren golfers van de Nieuwegeinse Golfclub.

Aanmelding voor deze cursus kan binnenkort via een aanmeldingsformulier.