Je kunt je lidmaatschap van de Nieuwegeinse Golfclub afstemmen op je eigen wensen en behoeften

De Nieuwegeinse Golfclub kent verschillende lidmaatschapsvormen. Je kunt kiezen voor onbeperkt spelen of alleen op werkdagen. Of alleen spelen vroeg in de ochtend (voor 9.00 uur) of aan het eind van de middag (het zogenaamde daluren abonnement). Er is ook een lidmaatschap alleen voor de Par-3 baan.
Hieronder staan de verschillende lidmaatschapsvormen met bijbehorende tarieven voor 2018. In vergelijking met andere golfclubs uit de regio Utrecht heeft de Nieuwegeinse Golfclub aantrekkelijke tarieven. Bij het aanmelden worden geen andere kosten in rekening gebracht. En je mag de kosten gespreid betalen als je dat beter uitkomt. Bij een lidmaatschap van meerdere gezinsleden is er een kortingsregeling van toepassing. En als lid mag je ook nog eens vrienden en kennissen voor een rondje golf op de Nieuwegeinse Golfclub introduceren tegen een introductie tarief.

Lidmaatschapsvormen en tarieven voor 2019:

Onbeperkt lidmaatschap (A-lidmaatschap)
Speelrecht voor 12 maanden: € 1.215, excl. NGF-contributie.
Speelrecht op alle dagen van de week op de wedstrijdbaan (HCP 54 vereist) en de Par-3 baan (baanpermissie vereist); speelrecht op alle banen van de GolfAlliantie (geen greenfeekosten); speelrecht met korting op de banen van de "Samenwerkende Golfclubs West Nederland". Mogelijkheid tot introductie van gasten tegen introductietarief. Klik hier voor alle voorwaarden van dit lidmaatschap.

Werkdag lidmaatschap (B-lidmaatschap)
Speelrecht voor 12 maanden:  € 900, excl. NGF-contributie. Speelrecht uitsluitend op werkdagen op zowel de wedstrijdbaan (HCP 54 vereist) als de Par-3 baan (baanpermissie vereist); niet geldig in de weekends en op feestdagen. Mogelijkheid tot introductie van gasten tegen introductietarief. Klik hier voor alle voorwaarden van dit lidmaatschap.

Jeugd lidmaatschap (C-lidmaatschap)
Speelrecht voor 12 maanden: € 395, excl. NGF-contributie.
Speelrecht conform lidmaatschap A voor jeugdleden t/m 25 jaar. Uitgebreide informatie over het jeugdlidmaatschap voor jeugdleden tot en met 17 jaar staat hier.

Par-3 lidmaatschap
Speelrecht  voor 12 maanden: € 360 excl. NGF contributie. Dat is inclusief handicap registratie indien men over een EGA handicap van 54 of lager beschikt.
Voor jeugdleden t/m 25 jaar € 225. Voor jeugdleden t/m 17 jaar is dit inclusief 10 groepslessen bij de Nieuwegeinse Golf Academie.
Speelrecht op de Par-3 baan (baanpermissie vereist); gebruik van de verlichte driving range, chipping- en puttinggreen tijdens openingsuren. Par-3 leden kunnen op greenfeetijden op basis van het introductietarief spelen op de 9-holes wedstrijdbaan (minimaal EGA-handicap 54 vereist). Klik hier voor alle condities van dit lidmaatschap.

Daluren lidmaatschap 
Speelrecht voor 12 maanden: € 618, excl. NGF contributie. Dat is inclusief handicap registratie indien men over een EGA handicap van 54 of lager beschikt.
Beperkt speelrecht op de wedstrijdbaan (HCP 54 vereist) en de Par-3 baan (baanpermissie vereist) gedurende  de maanden maart tot en met oktober; op werkdagen voor 9.00 uur en vanaf 16.30 uur; weekend en feestdagen voor 9.00 uur en vanaf 15.00 uur . In de maanden november tot en met februari; alle dagen vanaf 14.00 uur. Klik hier voor de condities van dit lidmaatschap.
Noot: Speelrecht behoudens wedstrijden en evenementen. Buiten de Daluren-tijden speelrecht op de wedstrijdbaan tegen introductietarief.

Handicapregistratie voor niet-leden
Via de Nieuwegeinse Golfclub kun je ook je handicap bij de NGF laten registreren. De kosten hiervoor bedragen € 50 per jaar.  Je kunt je handicapregistratie aanvragen met behulp van dit aanmeldingsformulier.

Korting op participaties
Leden die in het bezit zijn van een participatie van de Stichting Golf Laagraven ontvangen een korting van 4% over het nominale participatiebedrag.

Familieregeling
Indien één van de (groot)ouders lid is, dan betalen de (klein)kinderen t/m 25 jaar een jaarlijks speelrecht tarief van € 232,- exclusief NGF contributie

Automatische incasso
Het is mogelijk in maandelijkse termijnen te betalen via automatische incasso; voor elke maandelijkse termijn brengen wij € 2,50 in rekening.
Automatische incasso is niet mogelijk voor het Par-3 lidmaatschap en het Daluren lidmaatschap.

Lid worden? 
Om lid te kunnen worden dien je een aanmeldingsformulier in te vullen. Dat is het aanmeldingsformulier Lidmaatschap NGC 2019 In het formulier kun je aangeven welke lidmaatschapsvorm je voorkeur geniet. In het formulier staat aangegeven wat  er verder nog nodig is om je aan te melden.Je kunt natuurlijk ook even langsgaan bij het receptie in het clubhuis en daar alles in één keer regelen. 

De receptie is geopend van:

1 april t/m 31 okt  ma t/m do - 09.00-19.00 uur vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen:
09:00-17.00 uur
1 nov t/m 31 mrt ma t/m zo - 10:00-15.00 uur zaterdag, zondag en feestdagen:
10:00-15.00 uur


Behoefte aan meer informatie?

Voor meer informatie over de verschillende lidmaatschapsvormen kun je terecht bij de medewerkers van het secretariaat van de golfclub, Stuur een mailtje naar secretariaat@nieuwegeinsegolfclub.nl of bel 030 – 6042192.

 

*Aanbiedingen gelden alleen voor golfers die nog geen lid van de Nieuwegeinse Golfclub zijn of golfers die voor 2018 lid zijn geweest. Golfers die in 2018 lid waren van de Nieuwegeinse Golfclub kunnen geen gebruik maken van de aanbiedingen.

 

 

Dag-tot-dag lidmaatschap
Bij alle lidmaatschapsvormen van de Nieuwegeinse golfclub gaat het lidmaatschap in op de eerste dag van de maand volgend op de dag van aanmelding (tenzij je je aanmeldt op de eerste dag van de maand). De duur van het lidmaatschap is 12 maanden. Het lidmaatschap wordt automatisch na 12 maanden voortgezet. Opzeggen van het lidmaatschap dien je 2 maanden voor het einde van de 12 maandelijkse periode te doen. Het lidmaatschap is dus niet (meer) gebonden aan een kalender jaar.

Lid worden?

Vul het  aanmeldingsformulier Lidmaatschap NGC 2019  In het formulier kun je aangeven welke lidmaatschapsvorm je voorkeur geniet. In het formulier staat aangegeven wat  er verder nog nodig is om je aan te melden.

Behoefte aan meer informatie?
Voor meer informatie over het lidmaatschap kun je terecht bij de medewerkers van het secretariaat van de golfclub, Stuur een mailtje naar
secretariaat@nieuwegeinsegolfclub.nl 
of bel 030 – 6042192.

GolfAlliantie

A-leden van de Nieuwegeinse kunnen onbeperkt spelen op 9 golfbanen met 9 holes. Er zal geen greenfee in rekening worden gebracht. Informatie over de banen vindt u op: www.golfalliantie.nl.