Starttijd reserveren

Vul hieronder de gevraagde gegevens in en reserveer een starttijd. De starttijd wordt per mail bevestigd.

Dagelijkse aanbiedingen
Met zijn  tweeën spelen voor de prijs van één.
In de maanden november tot en met februari gedurende de hele dag. 

Alleen nog 9 holes van te voren boeken
Het is voor gasten alleen nog mogelijk om 9 holes van te voren te reserveren. Als er ruimte in de baan is kan er bij het aanmelden bij de receptie eventueel een tweede ronde van 9 holes worden bijgeboekt. Een ronde van 9 holes kent een vast tarief (zie greenfeetarieven). Ook is het mogelijk een tweede ronde te spelen op de gevarieerde Par-3 baan (die met zijn C-status ook qualifying is).

Spelen op de Par-3 baan
Het niet mogelijk om starttijden voor de Par-3 baan te reserveren via deze pagina. Greenfee spelers voor de Par-3 baan dienen zich eerst aan te melden bij de receptie in het clubhuis op de grote baan en daar ook middels pinnen te betalen. Houders van een rittenkaart dienen zich aan te melden via de elektronische ballen spiraal in het Puttershonk (de ontspanningsruimte op de oefenfaciliteiten). 

Gastspelers van de GolfAlliantie
Leden van de Alliantieclubs kunnen hun starttijd alleen  telefonisch via de receptie boeken.

Let op: Alliantiespelers die niet van te voren reserveren dienen gewoon het greenfee tarief te betalen als zij zich aanmelden. Ook Alliantiespelers die zich niet kunnen identificeren als Alliantiespeler met speelrecht dienen het greenfee tarief te betalen..

Greenfeespelers dienen er rekening mee te houden dat het greenfeebedrag alleen middels pinnen kan worden voldaan. Ook dient het NGF kaartje bij het aanmelden getoond te worden.

Indien het niet lukt om online te boeken bel dan met de receptie. Die verzorgt de boeking ook met alle plezier. Die is in de maanden november tot en met maart hiervoor van 10.00-15.00 uur bereikbaar op 030-6369233.

Online boeken

Caddiemaster Shop

Bij de receptie op de grote baan zijn de volgende artikelen verkrijgbaar:
  • Golfballen met NGC logo
  • Setje met tees, marker met NGC logo en pitch fork met NGC logo
  • NGC baanboekje
  • Golfregels NGF
  • Golf in Nederland