De Nieuwegeinse Golfclub beschikt over uitgebreide oefenfaciliteiten

Golf is een sport waar je beter gaat presteren als je veel oefent en speelt. En als je beter gaat spelen neemt ook het plezier in het spel toe. De Nieuwegeinse Golfclub beschikt over uitgebreide oefenfaciliteiten met een overdekte drivingrange, ruime chip- en putting-greens, grote oefenbunkers en een uphill/sidehill heuvel voor schuine liggingen. Er is verlichting aanwezig zodat je ook in de avonduren na zonsondergang kunt oefenen (ook in de wintermaanden). Daarnaast is er een gevarieerde 9 holes par-3 baan met C-status waar je hier meer informatie over kunt vinden. Er zijn drie ervaren professionals die zowel de beginnende als de meer gevorderde golfer begeleiden naar verbetering van hun golfkwaliteiten. Op de pagina golfprofessionals kun je lezen wie de golfprofessionals zijn en hoe je met ze in contact kunt komen.

Gratis toegang tot oefenfaciliteiten
Als lid mag je onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten en krijg je oefenballen tegen een gereduceerd tarief. Je kunt hier oefenen op eigen houtje of onder begeleiding (en tegen betaling) van ervaren pro’s. Niet leden mogen ook gratis van de oefenfaciliteiten gebruik maken. Voor de ballenkaarten en het spelen op de par-3 baan dienen niet leden echter wel te betalen (zie 9-holes par-3).

Openingstijden oefenfaciliteiten

1 maart - 30 nov ma t/m do - 08:00-21.00 uur vrij, za en zo - 08:00-17.00 uur
01 dec - 28 feb ma t/m do - 08:00-21.00 uur vrij, za en zo - 08:00-17.00 uur

De ballenautomaat wordt 30 min. vóór sluitingstijd afgesloten

Alle zaken waar je voor moet betalen kun je terecht in het clubhuis op de grote baan
Het betalen van greenfees, het kopen van rittenkaarten en het opladen van je ballensleutel gaat via de receptie in het clubhuis op de grote baan.

De receptie is geopend van:

1 april t/m 31 okt  ma t/m do - 09.00-19.00 uur vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen:
09:00-17.00 uur
1 nov t/m 31 mrt ma t/m zo - 10:00-15.00 uur zaterdag, zondag en feestdagen:
10:00-15.00 uur

Voor en na deze uren kun je terecht bij de medewerkers van Brasserie 't Geyn in het clubhuis voor het betalen van greenfees en/of het opladen van de ballensleutel.

Oefenfaciliteiten in beeld